User Login

Browser Login Issue

dkhill's picture
There have been some issues with folks trying to log into the Web Site.  Here are some explainations and work arounds. 
 
The Internet Browsers that work fine:   Microsoft Internet Explorer 6.0, 8.0, Firefox 3.x, Opera and Safari
The Internet Browsers (so far) that have problems: Microsoft Internet Explorer 7.0, on rare occasions we’ve seen it happen in 8.0
 
The symptom noticed:
                When the user attempt to log into the web site, they enter their username and password in and it just returns them back to the login page.
                Prompting them to re-enter their username and password.
 
This can be frustrating, but there is a work around for it. For some odd reason the Cookie management program inside the Internet Explorer version 7.0 is not properly building out the cookies correctly.
The solution is to do flush the cookie history and try again. To do this, we need to perform the following steps.
1.        Open the Internet Options by clicking on “Toolà Internet Options”.
2.       Select the “General” tab.
3.       Press the “Delete” button in the “Browsing History” area.
4.       Press the “Delete cookies” button in the Delete Browsing History window.
5.       Press the “Yes” button on the Delete Cookies window.
6.       Press the “Close” button.
7.       Press the “OK” button.
8.   Exit the browser.
9.   Start the browser.
10.   Re attempt the login process.
 
If you need assistance.  Please send email to the Webmaster.